Ademwerk

Just breathe…

Adem in, adem uit

Met behulp van ademwerk, ceremonies met magische truffels en holistische massages kun je het balans in jezelf herstellen. In alle rust jezelf weer opladen. Door contact te maken met jouw hele wezen, body, mind, en soul, kom je weer thuis bij jezelf. Ik help je daar met heel veel liefde mee.

Wat is ademwerk?

Er bestaan verschillende vormen van ademwerk en ze gebruiken stuk voor stuk eigen technieken. Ik ben in 2021 door Stephen Monné van Adem en Stem tot ademcoach opgeleid in verbonden ademen, ook wel bekend als transformerend ademen. Bij deze ademhalingstechniek zit er geen pauze tussen het in- en uitademen en adem je door een geopende mond. In ongeveer een uur tijd maak je een innerlijke reis door jouw bewustzijn.

Een sessie bestaat uit drie delen;

  • 5 tot 10 minuten opstarten en opbouwen
  • 30 tot 40 minuten actief ademen waarin je energie ontlaadt
  • 15 tot 20 minuten passief ademen waarin je weer tot rust komt en alles integreert

Een sessie duurt van binnenkomst tot afscheid ongeveer 90 minuten. Dit is een richtlijn want ik vind het belangrijk om in het moment te voelen wat jij nodig hebt. Ik ben er helemaal voor jou.

Wat kan ademwerk voor jou betekenen?

Ademwerk kan op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau werken. Het is een zeer krachtige tool om opgeslagen spanningen in je lijf in een relatief korte tijd te ontladen. Het lichaam is heel wijs en weet precies wat het moet doen om het balans te herstellen.

Niets is zo essentieel en heilig als je eigen adem. Zonder kunnen we het leven op geen enkele manier ervaren. Het leven speelt zich af tussen je eerste ademteug en laatste voordat je weer teruggaat naar de Bron.

Ik bied bij mij thuis 1-op-1 ademsessies aan maar faciliteer eens in de zoveel tijd ook samen met lieve collega ademcoaches ademcirkels in groepsverband. Houd de agenda voor aankomende groepsevenementen in de gaten!

Een 1 op 1 ademsessie

Ik weet als geen ander hoe makkelijk het is om door de hectiek van alledag jezelf te vergeten. Je eigen behoeften helemaal op de laatste plek te zetten. Maar wist je dat je kunt blijven geven wanneer je jezelf voldoende tijd gunt om je in alle rust weer op te laden? Door contact te maken met jouw hele wezen, body, mind, en soul, kom je weer thuis bij jezelf. Ik help je daar met heel veel liefde mee.

maak een afspraak

Tarieven

Losse ademsessie:                  70 euro

Traject van 3 ademsessies: 195 euro

Traject van 5 ademsessies:  300 euro

Langere trajecten: maatwerk in afstemming met elkaar

Heb je een vraag?

Heb je een vraag? Of wil je een sessie met mij boeken of je aanmelden voor een evenement? Neem contact met me op via het contactformulier en dan ga ik zo snel mogelijk met jou in contact!