Massages

Just relax…

Je mag lekker loslaten

Met behulp van ademwerk, ceremonies met magische truffels en holistische massages kun je het balans in jezelf herstellen. In alle rust jezelf weer helemaal opladen. Door contact te maken met jouw hele wezen, body, mind, en soul, kom je weer thuis bij jezelf. Ik help je daar met heel veel liefde mee.

Massages

Ik bied 3 verschillende holistische ontspanningsmassages van 90 minuten aan:

  • Kalmassage
  • Lichaamsmassage
  • Zwangerschapsmassage

Kalmassage

Deze massage heb ik speciaal ontwikkeld voor mensen bij wie door bijvoorbeeld (zware) medische behandelingen, hoge leeftijd, reuma, fibromyalgie, spierziekten, ASS (autismespectrum), PTSS of hoog sensitiviteit bepaalde massagegrepen als onprettig ervaren worden. De focus ligt daarom op rustig aanraken door middel van handoplegging en effleurages, oftewel ritmische strijkingen en toegedekt worden met een warme deken. Indien gewenst slaan we het voetwasritueel over en masseer ik in sfeer (zonder muziek).

Lichaamsmassage

Tijdens deze ontspannende lichaamsmassage krijgen naast de voor- en achterkant van je lichaam ook je voeten, hoofd en als je het fijn vindt ook je buik wat extra aandacht.

Zwangerschapsmassage (vanaf 14 – 16 weken)

Deze ontspannende lichaamsmassage is speciaal voor toekomstige mama’s en mama’s die onlangs bevallen zijn. Mijn massagetafel heeft uitsparingen voor de borsten en buik, maar als je het fijner vindt kun je ook van deze massage genieten vanuit een zijligging. Een hoofd- en zwangerschapskussen zorgen er dan voor dat je comfortabel ligt en je helemaal kunt ontspannen. Als je langer dan 25-30 weken zwanger bent eindig je in een half zittend houding zodat vervolgens ook je voeten, benen, schouders, armen en eventueel je buik in de watten gelegd kunnen worden.

Na jouw massage mag je rustig “terugkomen”. Een kopje kamillethee, water en wat fruit zorgen ervoor dat je weer helemaal geaard bent voordat we afscheid nemen van elkaar.

Het voetwasritueel duurt ongeveer 15 minuten en valt buiten de massagetijd van 90 minuten. Het is een extra cadeau van mij aan jou!

Wat kunnen massages voor jou betekenen?

Een gelukkig mens in een ontspannen en volledig opgeladen lichaam heeft de wereld zoveel meer te bieden. Je kunt niet schenken vanuit een lege kan. De massages die ik geef zorgen ervoor dat je weer helemaal thuiskomt bij jezelf. Al jouw zintuigen worden door middel van een voetwasritueel, warme massageolie, persoonlijke aromatherapie, edelstenen, Reiki en 432 hertz muziek op de achtergrond geprikkeld. Een ware weldaad voor jouw body, mind en soul.

Ik noem mijn ontspanningsmassages, die geheel intuïtief in het moment ontstaan, met heel veel trots holistisch omdat ik body, mind en soul als een geheel zie. Al deze aspecten van jezelf zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het een beïnvloed het ander. Als er ruimte is voor jou als geheel, dan komt jouw hele zijn tot bloei.

Je komt bij mij niet voor zomaar een massage, maar voor een hele beleving. De verschillende disciplines die ik in de vingers heb en tegelijkertijd inzet, zorgen ervoor dat het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam geactiveerd wordt. Het lichaam is wijs en weet precies wat het moet doen om het balans te herstellen. Je bent bent dus eigenlijk je eigen medicijn…

Even een moment voor jezelf…

Ik weet als geen ander hoe makkelijk het is om door de hectiek van alledag jezelf te vergeten. Je eigen behoeften helemaal op de laatste plek te zetten. Maar wist je dat je kunt blijven geven wanneer je jezelf voldoende tijd gunt om je in alle rust weer op te laden? Door contact te maken met jouw hele wezen, body, mind, en soul, kom je weer thuis bij jezelf. Ik help je daar met heel veel liefde mee.

Sessie boeken

Tarieven

Holistische massage: 70 euro

Heb je een vraag?

Heb je een vraag? Of wil je een sessie met mij boeken of je aanmelden voor een evenement? Neem contact met me op via de contactpagina en dan ga ik zo snel mogelijk met jou in contact!