Truffelceremonies

Just surrender…

Je ademhaling is je anker

Met behulp van ademwerk, ceremonies met magische truffels en holistische massages kun je het balans in jezelf herstellen. In alle rust jezelf weer helemaal opladen. Door contact te maken met jouw hele wezen, body, mind, en soul, kom je weer thuis bij jezelf. Ik help je daar met heel veel liefde mee.

Truffelceremonies

Magische truffels zijn een psilocybe, verdikte schimmeldraden, die onder de grond groeien wanneer de omstandigheden boven de grond niet gunstig genoeg zijn voor de groei van paddo’s (magic mushrooms). In 2008 zijn paddo’s voor de wet verboden, maar de truffels zijn gelukkig volledig legaal. Ze bevatten beiden psilocybine die in de maag omgezet wordt naar de actieve stof psilocine; het magische stofje dat zorgt voor de wel befaamde hallucinogene effecten.

Ik bied jou een 1-op-1 of jullie een 1-op-2 (duo) dagceremonie in een liefdevolle, veilige en huiselijke set en setting aan. Het bed waarop gereisd wordt is in de ruimte aanwezig en helemaal opgemaakt; je hoeft slechts zelf nog een paar persoonlijke spullen mee te nemen.

Doordat ik zelf ontelbaar vaak met magische truffels gereisd heb, weet ik hoe uitdagend het maken van een innerlijke reis kan zijn. Deze vorm van proceswerk kan voelen als keihard werken, als 10 jaar therapie in slechts een paar uur tijd. Op de dag van jouw privéceremonie ben ik niet alleen jouw ceremonieleider maar ook jouw spaceholder. Als er moeilijke stukken voorbij komen is het ontzettend fijn dat er iemand is die je kan geruststellen, troosten en omarmen. Van begin tot eind ben ik bij jou; ik verlaat alleen de ceremonieruimte als ik zelf naar de wc moet. In deze privésetting heb ik alle tijd en aandacht voor persoonlijke processen.

Na de ceremonie serveer ik jou lichte maaltijd met fruit, soep, brood en wafels met smeersels. We bespreken dan jouw ervaring. Je gaat pas weer naar huis als je weer helemaal geland bent. Voordat we afscheid nemen mag jij een aandenken aan jouw innerlijke reis uitzoeken en als nazorg mag je mij tijdens jouw integratietijd zo vaak contacten als nodig is.

CONTRA-INDICATIES

Veiligheid gaat voor alles! Met een goede voorbereiding zijn magische truffels niet gevaarlijk voor je gezondheid. Echter, dit plantmedicijn mag NOOIT gecombineerd worden met bepaalde medicijnen, alcohol en drugs. Borstvoedende moeders dienen tot 24 uur na de ceremonie hun gekolfde moedermelk weg te gooien. Andere contra-indicaties zijn:

  • Zwangerschap
  • Een geschiedenis met psychoses
  • Ernstige hartklachten

Neem bij twijfel over jouw gezondheid eerst contact op met je behandelende arts. Je vult van tevoren een intakeformulier in dat tevens een verklaring is dat je deze naar waarheid hebt ingevuld.

Wanneer mag ik met jou mee op reis?

Wat kunnen magische truffels voor jou betekenen?

De truffels zijn een prachtige en zeer krachtige tool om een kijkje te nemen in jouw onderbewustzijn. Net als ademwerk werken ze op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau, maar dan nog vele malen dieper. Ze nodigen je in liefde uit om je trauma’s aan te kijken, te doorvoelen en los te laten. De kunst is om je helemaal over te geven de wijsheid dit plantmedicijn. Bij volledige overgave zou je zelfs een eenheidservaring kunnen beleven! Je kunt vanuit een ander perspectief makkelijker nieuwe inzichten krijgen die je leven totaal kunnen transformeren.

Magische truffels zijn een van de vele heilige boodschappers, geboren uit de schoot van moeder Aarde. Ze leggen op een liefdevolle manier ons onderbewustzijn bloot zodat we kunnen helen en groeien als mens.

1-op-1/2 of in een groep

Momenteel faciliteer ik alleen nog 1-op-1 en 1-op-2 privéceremonies,  maar ik heb al heel veel ervaring mogen opdoen in het begeleiden / spaceholden bij groepsceremonies. Ik ben een van de vaste begeleiders bij André Straathof van Heal Jezelf in Noordwijkerhout. Het is mijn grootste wens om in de toekomst zelf groepsceremonies te gaan leiden. Het is een kwestie van tijd voordat het zover is! Houd de agenda in de gaten voor aankomende evenementen in groepsverband.

Neem contact op

Tarieven

1-op-1 privéceremonie met magische truffels: 275 euro

Duo privéceremonie met magische truffels: 500 euro

Heb je een vraag?

Heb je een vraag? Of wil je een sessie met mij boeken of je aanmelden voor een evenement? Neem contact met me op via de contactpagina en dan ga ik zo snel mogelijk met jou in contact!