Over mij

Rustend in de schoot van moeder Aarde word ik mij bewust van het pure en oneindige potentieel dat het leven mij biedt.

Mijn aanbod

Ik weet als geen ander hoe makkelijk het is om door de hectiek van alledag jezelf te vergeten. Je eigen behoeften helemaal op de laatste plek te zetten. Maar wist je dat je kunt blijven geven wanneer je jezelf voldoende tijd gunt om je in alle rust weer op te laden? Door contact te maken met jouw hele wezen, body, mind, en soul, kom je weer thuis bij jezelf. Ik help je daar met heel veel liefde mee

Namasté

Body, Mind & Soul

Met behulp van ademwerk, ceremonies met magische truffels en holistische massages kun je het balans in jezelf herstellen. In alle rust jezelf weer helemaal opladen. Door contact te maken met jouw hele wezen, body, mind, en soul, kom je weer thuis bij jezelf. Ik help je daar met heel veel liefde mee.

Vivian Alicia

Namasté lief mens,

Mijn naam is Vivian Alicia vdf Kotzebue. Ik ben 39 jaar en moeder van twee prachtige dochters, Jasmijn en Jade. Hun vader en ik zijn co-ouders en wonen in de historisch rijke en zeer gezellig stad Amersfoort.

Het leven is sinds dag 1 een groot avontuur. Als kind was het mijn droom om stewardess te worden. De wereld ontdekken, in contact komen met verschillende culturen en service tegelijkertijd service verlenen. Deze wens ging in de zomer van 2006 in vervulling. Ik werd aangenomen bij de grootste luchtvaartmaatschappij van Nederland en mocht in een blauw uniform, met mijn paspoort en een koffer de wereld rond! Maar soms duwt het leven je ineens een andere kant op. De situatie in de wereld, die een paar jaar gespeeld heeft, zorgde ervoor dat het vliegen mij versneld steeds minder voldoening gaf. En toen de werkomstandigheden en extra maatregelen aan boord er ook nog voor zorgden dat ik juist ziek werd, moest ik een behoorlijk grote knoop doorhakken. Omdat ik ook mijn gezondheid en levensgeluk hoog in het vaandel draag, was de keuze heel snel gemaakt om mijn dienstverband van ruim 16 jaar bij deze werkgever los te laten. Eind 2021 eindigde met wederzijds goedvinden mijn contract. Nog steeds voel ik mij zeer dankbaar voor alles wat ik heb mogen ervaren. Het was tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan.

Het reizen is niet gestopt hoor; dat doe ik nog steeds, maar dan met energie…

Ik ben altijd een mens geweest die op een geheel eigen manier naar het leven kijkt. Velen vonden mij vroeger maar raar (en misschien nog steeds wel). Als kind had ik al bijzondere ervaringen met de wereld van energetica. Ik had voor de buitenwereld onzichtbare vrienden, zeer levendige lucide en voorspellende dromen. ‘s Nachts af en toe een uittreding wat ik vaak doodeng vond. In mijn tienerjaren, die ik door mijn hooggevoeligheid zelf als zeer uitdagend ervaren heb, koos ik er bewust voor om de wereld van spiritualiteit wat meer te gaan verkennen. Ik kreeg mijn eerste set Tarotkaarten van een collega van mijn moeder, volgde een korte cursus astrologie en kocht af en toe wat edelsteentjes in een spiritueel winkeltje in Hoofddorp dat helaas niet meer bestaat. Het zilveren hangertje van een Ankh, dat ik daar destijds van mijn krantenwijkcentjes kocht, heb ik nog steeds. Ik wist toen nog niet dat dit symbool pas 20 jaar later een zeer centrale rol in mijn leven zou gaan spelen… Daarna raakte dat deel van mijn ZIJN even helemaal in de vergetelheid. Door de jaren heen heb ik heel wat mooie opleidingen en cursussen gevolgd terwijl “life happened”.

In 2018 liep mijn leven in een spreekwoordelijke trechter. Door onverwerkte trauma’s, relatiestress en de druk van het opvoeden van twee slecht slapende jonge kinderen terwijl ik zelf helemaal stijf stond van de jetlags, kwam ik in een stevige depressie terecht. Het liep in mij helemaal vast en ik zag even geen uitweg naar lichter leven. Ik voelde me verdoofd, volledig afgeleefd. Dankzij een kennis stapte ik als laatste strohalm, voordat ik aan de antidepressiva zou gaan, in de wereld van plantmedicijnen Ayahuasca en magische truffels. Mijn eerste drie psychedelische reizen zorgden al voor een grote doorbraak. Ik had een regelrechte eenheidservaring en zag weer licht aan het einde van een zeer donkere tunnel. Mijn eigen licht ging weer schijnen.  Door deze grote stap kon ik traumastukken in mezelf eindelijk vol aankijken en transformeren. Het gaf me de kracht om verantwoordelijkheid voor mijn eigen geluk te nemen, uit het slachtofferschap te stappen en andere keuzes te maken. Er openbaarde zich een compleet nieuwe wereld van energetica voor mij. Mijn vergeten paranormale gaven werden weer geactiveerd en ook nog eens in stand volle kracht. Sindsdien zwem ik in een zee van mogelijkheden. Ik besefte dat ik mijn realiteit naar mijn eigen hand kon zetten.

Kortom, ik stond weer aan. En zo zette ik de volgende stap. In 2019 startte ik mijn eigen holistische massagepraktijk aan huis voor vrouwen, Massageboudoir. Toen ik lekker op dreef was met masseren moest ik toch even een break van bijna een jaar inlassen. Deze was hard nodig was om mij te focussen op het welzijn van mijn dochters en mijn verhuizing na het beëindigen van de relatie met hun vader. Nadat er een nieuw balans in mijn nieuwe leven als alleenstaande moeder was ontstaan, wilde ik meer en wat anders (toen nog naast het vliegen). Ik wilde mijn medemens heel graag ook op een andere manier van dienst zijn, mijn expertise delen en nieuwe vaardigheden samenbrengen in één bedrijf onder een nieuwe naam. En zo werd Kamille kalm geboren, vernoemd naar mijn favoriete slaapmutsje; een heerlijk ontspannend kopje kamille thee…

Naast dit alles is er ondertussen ook een nieuwe loopbaan ontstaan. Ik werk sinds oktober 2022 als orthomoleculair adviseur in een supplementenwinkel in het centrum van Amersfoort. Doordat ik opgeleid ben door Vitakruid mag ik mezelf consulent en ambassadeur van dat merk noemen. Je kunt bij mij dus ook terecht voor persoonlijk suppletieadvies. Ik verkoop orthomoleculaire supplementen van dit merk zelfs met korting!

Ik heb mezelf ondertussen helemaal omarmd met alles wie ik ben en wat ik in mij heb. Mijn verlangen is om mijn kennis en liefde te verspreiden. Wees welkom om bij mij te komen ademen, een heerlijke holistische massage te ontvangen of een innerlijke reis met magische truffels te maken. Ik sta in dienst van jou. Alleen samen komen we terug bij ons eigen krachtige kern en komen we weer helemaal tot bloei.

Het licht in mij groet het licht in jou…

Heel veel liefs,

Vivian Alicia

Snow Sports

Zelfzorg is heilig

Ik weet als geen ander hoe makkelijk het is om door de hectiek van alledag jezelf te vergeten. Je eigen behoeften helemaal op de laatste plek te zetten. Maar wist je dat je kunt blijven geven wanneer je jezelf voldoende tijd gunt om je in alle rust weer op te laden? Door contact te maken met jouw hele wezen, body, mind, en soul, kom je weer thuis bij jezelf. Ik help je daar met heel veel liefde mee.

Contact met mij

Cursussen en opleidingen

Het loslaten van mijn “wereldbaan” was achteraf gezien iets waar ik al jaren naartoe gewerkt had. Van 2009 tot 2023 heb ik verschillende holistische cursussen en opleidingen gevolgd die niet alleen mijn kennis maar ook mijn persoonlijke groei vergroot hebben;

2009 –  Reiki 1 en 2 (Civas)

2013 – Gewichtsconsulent (LOI)

2016 – Anatomie, Pathologie & Fysiologie

2016 – Voetreflexologie (Wellness Academie)

2016 – Voetreflextherapie (Civas)

2017 – Thaise voetmassage (Sabaaydi)

2017 – Hot stone massage (Wellness Academie)

2017 – Zwangerschapsmassage (Wellness Academie)

2019 – Hoofdmassage (Esoterra)

2019 – Basis intuïtieve massage (Sabaaydi)

2021 – Ademcoach (Adem en Stem)

2021 – Verdiepingsdriedaagse voor ademcoaches (Adem en Stem)

2021 tot heden – Begeleider/spaceholder truffelceremonies bij Heal Jezelf

2022 –  Intuïtieve ontwikkeling (Civas)

2023 – Orthomoleculair adviseur basis (Ortho Health Foundation)

2023 – Darmgezondheid (Civas)

1984 tot heden – Educated and powered by life and the Universe

Coming up 2023/2024 – Orthomoleculair adviseur gevorderd (Ortho Health Foundation)

Snow Sports